What is in my bag? ♥ Everyday version | + video in Croatian

Time to peek into my everyday bag! I rarely switch bags and since I like to keep it quite organised and as light as possible, I though to share with you all the stuff that I carry in my currently favourite bag on an everyday basis. 


At the moment, I have two black handbags that I am carrying around wherever I go (one shopper and one regular handbag). Since I don’t buy bags very often and I like to focus more on quality than quantity, I spend a bit more on bags. My current favourite is the Lazzarinni black leather bag from Humanic, bought last spring for cca 100-120 Euros. I love the size, I love the zippers and the number of sections and pockets inside is great for my needs. Also, it is a very classy model that can easily be dressed up or down! So, here is everything that I fit inside every single day!

Trenutno imam dvije crne rucna torbe koje izmijenjujem (jednu shopper i jednu klasicnu). S obzirom da rijetko kupujem torbe, fokusiram se vise na kvalitetu nego na kvantitetu i kupujem torbe nekog srednjeg cijenovnog ranga. Moja trenutno najdraza jer Lazzarinni crna kozna torba iz Humanica koju sam kupila ovog proljeca za otprilike 100-120 Eura. Velicina mi je idealna, svidjaju mi se zipovi kao i unutrasnjost i prostranost torbe. K svemu tome, model je vrlo klasican i elegantan tako da moze biti i za svaki dan, ali i za formalnije dogadjaje. Pa da krenemo sa svime sto nosim u njoj svaki dan, bez obzira gdje idem!

what is in my bag sto je u mojoj torbi square mile of style


One thing that I love to have in my bag is a nice, small size planner (and pens of course). I got this cute one in Munich last spring. I know I can have my notes on my phone but I still prefer pen&paper option. I use it to keep the track of my university classes, deadlines and to write down the important notes. I also use it to write down the blog post, video and Instagram ideas, to schedule new posts and videos. All in all – my life is inside and it helps me so so much to have it all in one place!

Jedna od stvari koje volim imati u torbi je planer manje velicine (i penkala naravno). Ovaj sam kupila u Minhenu u proljece. Znam da mogu sve zapisati u mobitel, ali nekako i dalje preferiram papir&olovka opciju. Planer koristim kako bih imala pod kontrolom sva predavanja na faksu, rokove za predaju kojekakvih projekata i izvijesca i kako bih mogla zapisati sve bitno. Takodjer ga koristim za zapisivanje ideja za blog postove, videe i Instagram, a sve to onda lijepo upisujem u raspored unutra. Sve u svemu – moj zivot je u ovom planeru i od ogromne mi je pomoci!

what is in my bag sto je u mojoj torbi square mile of style


Of course, I always have my wallet! I finally found a perfect middle size wallet that is like made for me. I got it a year ago in Dublin, the brand is J by Jasper Conran. Here in Sweden everything is payable by card so there is no need to carry a huge wallet (and I don’t like it either). It also fits any clutch or shoulder bag usually.What I also find useful (but haven’t gotten yet) are those phone cases with cards department – such a great idea!

Naravno, uvijek imam i novcanik! Napokon sam pronasla savrsen novcanik srednje velicine koji je kao stvoren za mene. Iz Dublina je, a brend je J by Jasper Conran. Ovdje u Svedskoj se gotovo i ne koristi kes tako da nema potrebe za nosenjem ogromnom novcanika. Ovaj stane i u svaku manju torbicu uglavnom! Ono sto mi se cini super korisno, makar nisam jos isprobala, su i maske za mobitel koje imaju poklopac sa pretincima za kartice – odlicna ideja.

what is in my bag sto je u mojoj torbi square mile of stylewhat is in my bag sto je u mojoj torbi square mile of style


Every woman kind of needs a little cosmetic bag for the essentials. Antibacterial wipes or gel is always a great idea, as well as some tissues. In my small bag you would always find some bobby pins and hair ties, a deodorant, a small tester size perfume and a hand cream. I also make sure to squeeze in some “that time in a month” equipment. Finally, I have a lip balm and lipgloss/stick to refresh my lips after a meal. No foundation or makeup palettes, I just find it all too heavy and I can definitely do my day without it. 

Svaka zena treba jednu malu kozmeticku torbicu za najbitnije stvari. Antibakterijske maramice ili gel su odlicna ideja, kao i maramice. U mojoj maloj torbici uvijek mozete naci i ukosnice, gumice za kosu, dezodorans, mali tester parfem i kremu za ruke. Takodjer uvijek uguram i opremu za “one dane u mjesecu”, cisto kao prevenciju neugodnim situacijama. Na kraju, uvijek osiguram jedan balzam za usne i sjajilo/ruz za popravak nakon jela. Nikakvi puderi i palete, za mene je to previse i mogu definitivno bez toga cijeli dan. 

what is in my bag sto je u mojoj torbi square mile of style


Water bottle is always in my bag, no matter where I go. I am so in love with My Equa bottles, I have two of them – one for the bag, one for the gym bag. I usually carry it empty and just fill in at uni if that’s where I am going that day. They are really handy, easy to carry, BPA free and come in different sizes. It is so easy to forget about drinking and hydration and my solution is definitely this bottle because I keep a track of how much water I drank that day and it reminds me to do it regularly. 

Boca za vodu je uvijek u mojoj torbi, nebitno gdje ideam. Zaljubljena sam u My Equa bocice, imam dvije – jednu za ovu torbu, jednu za teretanu. Najcesce je nosim praznu pa je napunim na faksu, ako tamo provodim veci dio dana. Super su prakticne, lako se nose, BPA free su i mogu se kupiti u raznim velicinama (a i peru se u perilici). Mislim da je jako lako zaboraviti piti dovoljno tekucine i ovo je moje rjesenje, na ovaj nacin pratim koliko sam vode popila i uvijek me podsjeca da to radim redovito. 

what is in my bag sto je u mojoj torbi square mile of style


I also make sure to put the keys, the charger (I am always out of battery) and the earphones (I talk on the phone quite a lot) into the smaller section in the bag. In the smallest pockets I put all the business cards I usually collect when travelling or during the meetings and that is basically all that I have in my Lazzarinni bag!

Svakako u torbi nosim i kljuceve, punjac (jer sam uvijek bez baterije) i slusalice (jer puno pricam na telefon) i to u malom pretincu sa strane da mogu lako doseci. U najmanjem dzepicu uvijek drzim vizitke s putovanja ili sastanaka i to je zapravo sve sto nosim u svojoj Lazzarini torbi!


What are your bag essentials? Do you exchange your bags a lot or are you similar to me? 

Koji stvari vi uvijek imate sa sobom u torbi? Mijenjate li torbe cesto ili ste vise kao ja?


 


 

xoxo

A. 

smos-logo

4 thoughts on “What is in my bag? ♥ Everyday version | + video in Croatian

  1. Planer i kozmeticka torbica su preslatki (to i ja uvijek teglim sa sobom)! Bocicu imamo istu i stvarno je super :) Kod mene se jos nadje ogledalo i x broj ruzeva :D

    Liked by 1 person

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s