STYLE DIARY: Casual city walk & new brand on the market – La Tramp

Zadnjih tjedana ni u cemu ne uzivam toliko koliko u kasnim vecernjim setnjama po Jonkopingu, gradu koji mi je dom jos samo nekoliko dana. Temperature su i dalje proljetne tako da vam u ovom outfitu stize jedan dobar mix&match!


 

thumb_DSC02521_1024

 

thumb_DSC02551_1024

 

thumb_DSC02541_1024

Prosli tjedan mi je iz Hrvatske stigla ova predivna rucno radjena clutch torbica koju sam jucer navecer odlucila prosetati i naravno, pokazati i ovdje na blogu. Cluch torbica je djelo divne Lane Trampus koja stoji za brenda La Tramp i izradjuje torbe od papira i to kojeg god pozelite. Apsolutno sam ostala fascinirana kad mi je Lana objasnila da za izradu jedne torbe treba oko 20 sati i da su kompletno vodootporne! Totalno sam zaljubljena u svoj primjerak od notnih papira, barem jedna skroz otkacena torbica u ormaru je za mene must-have.

Kombinirala sam je s klasicnim sivim poderanim trapericama iz H&M-a, sivim, vunenim, duljim kardiganom na preklop brenda Wera Stockholm i mojim novim omiljenim Kurt Geiger natikacama. Natikace su ove sezone totalni hit, jedva sam ih docekala; ove su toliko udobne i mekane da mi je bilo tesko povjerovati, apsolutno kvalitetna natikaca koja opravdava cijenu. A i zlatna je totalno ja!

————————

Last weeks I truly enjoy long evening walks through Jonkoping, my soon to be ex home. Temperatures are still very springish so this time I am showing you one good mix&match outfit.

Last week I received this beautiful hand-made clutch bag that I decided to take last night and show it here on the blog. This unique paper bag is made by Lana Trampus, the owner of the brand La Tramp. I was stunned when Lana explained that it takes around 20 hours for one bag and that they are actually waterproof! I am so in love with my music notes, I think that every girl should have one special, cool bag in the closet for a big fashion statement.

I combined it with my H&M grey ripped jeans, grey, woollen cardigan by Wera Stockholm and my new fave Kurt Geiger slides. Slides are so in this season, I couldn’t wait to get my pair; these are so comfy and soft, it’s almost hard to believe, absolutely a great quality. Oh, and they are gold, so me!

 

thumb_DSC02638_1024

 

thumb_DSC02670_1024

 

thumb_DSC02564_1024

 

thumb_DSC02693_1024


 

Instagram Giveaway

S obzirom da je ova clutch torbica pravi hit u mom ormaru (fotku ste vec mogli vidjeti na Instagramu), dizajnerica iza brend La Tramp, Lana, i ja smo odlucile jednoj od vas pokloniti unikatnu torbicu fantasticne kvalitete kako bi zacinila svoju kolekciju torbica. Giveaway ce biti objavljen sutra, u subotu, 09.06., na mom Instagramu @squaremileofstyle i na @la_tramp Instagramu (link), svakako nas pratite (jer ce to biti jedan od uvjetaJi sudjelujte!

 

thumb_DSC02556_1024


xoxo

A.

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s