DAY 21: GIVEAWAY BY ZENSKI ROKOVNIK

DSC08517.JPG

 

Zenski Rokovnik, brend za koji malo koja zena ne zna, ove godine sve je odusevio naslovnicama! U njemu se nalazi sve sto je potrebno jednoj zeni za organizaciju i poslovnog i privatnog zivota, od svakodnevnog i tjednog planiranja do lista zelja, popisa posudjenih stvari i pracenja mjesecno budzeta, a ono sto je najbolje od svega – stane u svaku torbicu!

 

DSC08521

 

ZENSKI ROKOVNIK SAMO DANAS DARUJE DVIJE OD VAS I TO DVIJE PRIJATELJICE KOJE CE ZAJEDNO ISPUNJAVATI SVOJE ROKOVNIKE! (pazljivo citajte upute za sudjelovanje!)

 

DSC08515

Darivanje je internacionalno.

Kako sudjelovati?

  • slijedi SQUARE MILE OF STYLE  & ZENSKI ROKOVNIK na Instagramu
  • NA OVOJ OBJAVI u komentaru tagiraj svoju najbolju prijateljicu s kojom ces pokusati osvojiti rokovnike! Ono sto je vazno je da i tvoja prijateljica takodjer slijedi ove upute jer obje morate ispuniti korake, a i imate vise sanse za osvajanje :)
  • u komentaru ispod ovog posta ostavi svoje Instagram & Facebook  korisnicko ime 
  • ukoliko nemas Facebook ili Instagram, potrebno je podijeliti ovaj post na jednoj od mreza koju imas i tagirati prijateljicu i mene (radi vidljivosti)

*Note: prijave traju 24 sata, odnosno do ponoci kada krece novo darivanje u adventskom kalendaru. Prijaviti se mozete samo jednom za svako darivanje. Dobitnik/ca ce biti odabran/a nasumicno putem random.org ili slicno i objavljen/a u sljedecih 48 u mom Insta Story-ju te ce se u roku u 24 javiti u Instagram inbox ili na mail squaremileofstyleinfo@gmail.com sa svojim osobnim podacima.  Ukoliko se dobitnik/ca ne javi u zadanom roku, bira se novi dobitnik.

60 thoughts on “DAY 21: GIVEAWAY BY ZENSKI ROKOVNIK

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s