PREFECT HOLIDAY DRESS BY VILJEVAC DESIGN

DSC_0495

 

Ako je u pitanju klasika za blagdanski outfit, onda je crvena! Hrabra, odlucna i boja ljubavi! A bas je sve to haljina by Viljevac Designa, brenda iz kojeg stoji divna Diana Viljevac, koju sam odabrala kao finalnu preporuku za blagdanski/novogodisnji outfit u kojoj cete zasjati.

U Viljevac Design showroom-u bit ce vam tesko uopce izabrati idealnu haljinu za posebnu priliku, sve od reda su glamurozne i predivne. Ipak, nisam mogla skinuti oci sa savrsene crvene haljineΒ  EVA od likre koja vas vodi direktno u 50-e i u kojoj cete se osjecati ne samo kao prava dama nego i kao odvazna zena. Haljina je midi duljine sto je cini klasicnom i damskom dok nabori na gornjem dijelu haljine i spustena ramena daju dasak glamura i posebnosti, balans je idealan. Osim toga, ovaj kroj je stvoren za vecinu figura i divno ce stajati raznim gradjama tijela.

Ukoliko jos uvijek niste sigurni sto nositi na novogodisnji party ili blagdanski domjenak, svakako preporucam posjet Viljevac Design showroomu jer cete bez sumnje iz njega izaci s haljinom koja je ne samo nosiva u raznim prilikama nego i ona u kojoj cete se osjecati savrseno!

 

DSC08436

 

DSC_0483

 

DSC_0553

 

DSC_0485

 


xoxo, A.Β 

2 thoughts on “PREFECT HOLIDAY DRESS BY VILJEVAC DESIGN

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s